Contact en voorwaarden

Beste bezoeker,
We werken voortdurend aan de zuiverheid en de gezondheid van onze bloedlijnen, en we zijn er heel zuinig op. Om deze reden verlaten onze kittens onze cattery uitsluitend gesteriliseerd/gecastreerd. De kosten van de sterilisatie/castratie zijn inbegrepen in de prijs van onze kittens.
Bij het verlaten van onze cattery zijn al onze kittens gechipt, meerdere keren ontwormd, preventief ontvlooid, zijn in het bezit van de meest recente gezondheidsverklaring, een EU dierenpaspoort, een stamboom en alle vaccinaties.

 

I.v.m uitbraak van het coronavirus hebben wij aangepaste bezoekregeling.

Het is nog steeds mogelijk om onze cattery te bezoeken.

We maken uitsluitend afspraken voor de beschikbare kittens indien vooraf is afgestemd voor welke kittens het bezoek wordt gepland.
- Er mogen maximaal twee bezoekers komen;
- U wordt verzocht om uw handen te wassen en uw schoenen/buiten kleding uit te doen;
- U maakt kennis uitsluitend met kittens waar u voor komt;
- wij houden een gepaste afstand van u van 1,5 meter;
- het bezoek duurt maximaal 30-45 minuten.

U heeft besloten om een raskat aan te schaffen en staat op het punt om contact op te nemen met onze cattery. Omdat u voor een raskat gekozen hebt wilt u een huisdier in huis nemen dat op een verantwoorde manier is gefokt, is gezond, is in liefdevolle omgeving opgegroeid en heeft een topzorg genoten bij de fokker. In dit geval bent bij ons u op het juiste adres. 

Wij geven veel om de plek waar onze kittens terecht komen en verzoek geïnteresseerden zich bij ons vooraf te introduceren zodat wij het eerste beeld over de toekomstige eigenaren kunnen krijgen.

Onze cattery is onze familie-hobby, naast het gezinsleven, zorg voor onze kinderen en twee drukke banen. Daarom maken wij uitsluitend afspraken met geïnteresseerden nadat er uitgebreid telefonisch- en email contact met de potentiële toekomstige eigenaren is geweest en nadat u weloverwogen keuze heeft gemaakt voor het ras dat u in huis wil nemen en de keuze uit de beschikbare kittens.

Wij bieden onze kittens niet aan mensen met de allergische reacties op katten en maken geen afspraken om allergie te testen: we hebben twee rassen en het is moeilijk om te zeggen op welk ras precies mensen allergische reactie kunnen ontwikkelen.

Door tijdsgebrek maken wij geen oriënterende kijk-afspraken. Onze tijd investeren wij graag in de toekomstige eigenaren met wie een uitgebreid email- en/of telefonisch contact is geweest.

Wij fokken uitsluitend raskatten op een verantwoorde manier en maken de nodige investeringen in de gezondheid, zorg, leefomgeving, voeding en opvoeding. Houdt u aub rekening met hogere aanschafkosten.

Alle bezoeken aan onze cattery worden vooraf gemaakt. Wij verzoeken onze bezoekers om zich aan afgesproken tijden te houden i.v.m. planning van meerdere afspraken op een dag.

Let op! Wij wonen in het buitengebied in een dorp en zijn met openbaar vervoer niet te bereiken. Houdt u rekening met eigen vervoer bij bezoek aan onze cattery.

Wij danken u voor uw begrip en uw medewerking!

 

Voor meer informatie over de cattery, onze katten en de beschikbare kittens kunt u contact opnemen met


Alexander Grobokopatel en Larisa Tsvetkova
agrobokopatel@gmail.com
Didam, Gelderland
Tel: 06 - 53 46 48 46​ (Alexander)