Van tijd tot tijd hebben wij kittens. Op het moment dat er nestje beschikbaar is plaatsen wij de informatie op onze site. Wilt u in aanmerking  komen voor een van onze kittens, mail ons met de introductie zodat wij weten waar onze kittens terecht gaan komen.

GlamourSib Chara 8-9-2020

gereserveerd 

ny 22 (black golden blotched) 

Chara is een schitterende gezellige, speelse kitten van twee prachtige Siberische ouders.  Het is een tolerante dame die met alle katten overweg kan. Chara heeft meer aandacht nodig dan wij in de cattery kunnen bieden, ze is graag in onze gezelschap en volgt alles wat wij doen. Het is een aanhankelijke en zeer sociale poes. 

Chara zou oorspronkelijk bij ons in de cattery blijven om deze bloedlijn bij ons uit te bouwen. Omdat wij de cattery klein willen houden besloten wij om haar een gelukkig huisdier leven i.p.v. een sjieke fokpoes leven aan te bieden. Op het moment dat de juiste toekomstige eigenaar zich aanmeldt, wordt Chara gesteriliseerd. 

Chara vertrek als een kitten, volledig gevaccineerd, gechipt, meerdere keren ontwormd, met EU dierenpaspoort en een fraaie stamboom.