Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van rond 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden met voldoende persoonlijke aandacht.  Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen. Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser. 


GlamourSib Slavyanka 

13-02-2020

Onze bijzondere dame Slavyanka heeft net haar nestje uitgezwaaid en mag nu een gelukkig huisdier worden.

Slavyanka is een zachte, lieve, geduldige poes. Ze gaat aan de kant voor een andere en zorgt dat er rust en vrede in huis is. Onwijs goede moeder geweest en hele lieve huisgenoot. Ze is een echt geschenk voor een warm huis. 

Slavynka is al gesteriliseerd, hersteld, vertrekt met geldige vaccinaties, EU dierenpaspoort, recente gezondheidsverklaring en stamboom. 

Wij zoeken voor Slavyanka een liefdevol gezin, mag met andere huisdieren, ze is ook heel lief met kinderen. Het is een heel leuke poes!