Herplaatsers

Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van 1 tot 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden als gelukkig huisdier met voldoende persoonlijke aandacht in een nieuw liefdevol huis.

Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen.

Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser.


GlamourSib Nagrada

geboren 25-05-2021

Nagrada is een vrolijke dame. Het is een zachte, vriendelijke poes die graag meedoet aan alle activiteiten in het huis.

Nagrada heeft twee nesten bij ons gehad en mag ze nu genieten van een luxe leven als  gelukkig huisdier.

Nagrada vertrekt gesteriliseerd, met geldende vaccinaties en recente gezondheidsverklaring, Mundikat stamboom en EU dierenpaspoort. 

 


GlamourSib Destiny - GERESERVEERD voor Helena

geboren 05-10-2022

Destiny is onze jonge dame van 1,5 jaar. 
het is een onwijs slim en lief poesje, heel rustig en gehoorzaam. Haar favoriete plek in huis is de vensterbank. Vanaf hier houdt ze de buitenleven in de gaten. Ze is gek op spelletjes, hengels en gekriebel op haar buik. Ze slaap bij voorkeur naar je op bed. 

Destiny komt uit zeer mooie en sterke bloedlijnen, die wij graag in de cattery vast wilden leggen. Helaas is de moederschap haar niet gegund. De bevalling kwam niet op gang en voor haar kittens was de keizersnede te laat. Zij is gelijk gesteriliseerd. 

Destiny herstelt nu na haar ingreep en na haar herstel mag ze verhuizen. Uiteraard vertrekt ze met geldige vaccinaties, gesteriliseerd, met recente gezondheidsverklaring, EU dierenpaspoort en FIFe stamboom. 

Wij reageren uitsluitend op de berichten met een introductie via WhatsApp/telefoon.

Testen op allergieën is bij ons niet mogelijk omdat we meerdere katten in huis hebben van twee verschillende rassen.