Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van rond 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden met voldoende persoonlijke aandacht.  Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen. Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser. 


Krasnorada - Gereserveerd 

11-02-2018

Met heel veel pijn in het hart en brok in de keel bieden wij ons pareltje aan als herplaatser.

Krasnorada is voor ons een heel bijzondere poes. Ze is geboren als enige kitten uit twee prachtige ouders, en natuurlijk is zij bij ons gebleven. 

Het is een dame met pittig karakter, die weet wat ze wil en kan heel goed aangeven wat ze niet leuk vindt.

In de groep vertoont ze dominant gedrag en eist haar aandacht. Dit is de belangrijkste reden waarom wij haar de mogelijkheid willen geven om een verwend huisdier te worden in een warm en gezellig huis. 

Krasnorada heeft hier haar nakomelingen achtergelaten, een prachtige nalatenschap voor onze cattery. Nu is haar tijd om van onbezorgd lui leven te genieten.

Krasnorada is recent gesteriliseerd en volledig  hersteld van de ingreep en mag per direct verhuizen.

Uiteraard vertrekt ze met recente vaccinaties, met dierenpaspoort, recente gezondheidsverklaring, alle testen op genetische ziektes en een fantastische stamboom.

Wij zoeken voor haar een huis zonder andere huisdieren waar haar niets wordt ontzegd. 


GlamourSib Fortuna 

11-12-2020 black golden spotted

Fortuna is een jonge lieve poes. Zij heeft een bijzonder zacht karakter, is erg tolerant en zeer geliefd bij alle katten. 

Wegens gebrek aan combinatiemogelijkheden voor de fok wordt Fortuna nu aangeboden als herplaatser.  Zij heeft bij ons een enkel nestje gehad (van de enige kater die bij haar pastte) en mag nu een gelukkig huisdier worden in een warm en liefdevol huis. 

Fortuna is al gesteriliseerd, volledig hersteld en mag direct verhuizen.

Zij vertrek volledig gevaccineerd, met EU dierenpaspoort, gesteriliseerd, met mooie stamboom.