Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van rond 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden met voldoende persoonlijke aandacht.  Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen. Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser. 


Glamoursib Barinya (gereserveerd)

26-06-2020 SIB ny 24

black golden spotted

Barinya is een jonge lieve, rustige poes. Ze heeft net haar eerste (en enige) nestje bij ons grootgebracht. Moederschap viel haar heel erg zwaar, daarom willen wij haar een goed leven als huisdier bieden in een liefdevol huis.

Barinya houd van rust en is niet graag in gezelschap van andere dieren. Ze is slim, speels, heel trouw. Ze luister goed naar haar naam en vraagt graag om aandacht. 
Binnenkort wordt Barinya gesteriliseerd en zal rond half januari klaar zijn om te verhuizen. Ze vertrekt met recente vaccinaties, stamboom, gechipt en gesteriliseerd.