Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van rond 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden met voldoende persoonlijke aandacht.  Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen. Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser. 


Zabava of GlamourRus

10 maart 2019 NEM as 21

Haar naam betekent "entertainer, vermaak, plezier". En dat is precies zoals Zabava is: altijd vrolijk, speels en met alles tevreden. Een leuker huisgenoot is niet te vinden!

Zabava heeft bij ons mooi nakomeling achtergelaten en mag ze nu een gelukkig huisdier worden. Het is een zeer makkelijke, aanhankelijke, lieve poes. Beter kunnen wij haar niet omschrijven. De nieuwe eigenaren zou heel blij en gelukkig met haar worden.

Binnenkort wordt ze gesteriliseerd en na herstel mag ze verhuizen, naar verwachting na 20 april. 

Zabava is een bijzondere dame en voor haar gaan wij heel zorgvuldig de potentiële eigenaren selecteren. Heeft u interesse en bent u bereid om haar liefhebben en ontzettend verwennen, stuur ons aub een bericht met de introductie of bel ons om kennis te maken. 

 

Voor de stamboom van Zabava klik hier.

 

FIV/FeLV negatief

HCM/PKD normaal